Skærmbillede 2020 06 30 kl. 00.25.45

Vores administrationsfilosofi

Vores administrationsfilosofi bygger på nøgleordene kærlighed, ordentlighed og progressivitet. 

Alle ord spiller en central rolle i vores daglige virke, og vi har vores nøgleord med i alt, hvad vi gør. 

Vores kerneopgave er, først som sidst, at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendomme, som vi administrerer. 

Mange virksomheder bryster sig af flotte visioner og missioner, uden det er helt tydeligt, hvad disse egentlig betyder for både virksomheden, dens medarbejdere og dens kunder. 

Derfor har vi herunder tydeliggjort og forklaret, hvad de enkelte nøgleord har af praktisk betydning for Qvortrup, vores medarbejdere og vores kunder. 

Vi håber, du vil læse med. 

Vores administrationsfilosofi består af kærlighed, ordentlighed og progressivitet

Hos Qvortrup rummer vi masser af kærlighed; kærlighed til jer, til hinanden, til vores virksomhed og til vores fag.

Vi er en passioneret og engageret ejendomsadministration, der brænder for det, vi laver – og så brænder vi for at skabe de bedst mulige forudsætninger og rammer for jer og jeres hjem.

Vores kerneopgave er først og sidst at skabe sunde, trygge og ordentlige hjem i alle de ejendomme, som vi administrerer.

Der følger stor ansvarlighed og troværdighed med denne opgave. Begge udgør fundamentet for tillid, og med tillid som udgangspunkt skaber vi de bedste relationer. Det er vigtigt for os, for vi tror nemlig på, at gode relationer fører til gode og loyale samarbejder, og vi vil være jeres bedste og tætteste samarbejdspartner. 

Hos Qvortrup har vi en lang historie, som vi er meget stolte af.

Gennem knap 100 år har vi rådgivet og vejledt vores kunder, og vores omstillingsparathed har været altafgørende for, at vi har drevet ejendomsadministration i København i alle disse år.

Vi har et brændende ønske om at stå i forgrunden af ejendomsadministrationsbranchen, hvor vi gennem konstant nytænkning og forandringsvillighed kan bevæge os mod en stadig mere moderne og værdiskabende virksomhed.

En administration i udvikling

Siden 1960’erne har vi drevet professionel ejendomsadministration i København for store dele af den danske boligsektor – herunder for ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme. 

Vi bevæger os hver dag mod en stadig mere værdiskabende og moderne ejendomsadministration med udgangspunkt i vores kunder og vores administrationsfilosofi.

Du kan læse mere om vores administrationsfilosofi, vores personale og vores faglighed her på siden. Du kan også læse om vores oplysningsmeddelelse angående vores databehandling af vores kunder.

Vores ydelser

Med afsæt i den mere end 100 år lange historie om Qvortrup har vi mange års  erfaring i at tilbyde ydelser særligt tilpasset den danske boligmasse. 

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der er designet til at hjælpe vores kunder med alt fra lejekontrakter til vedligeholdelse af ejendomme. Vi ved, at hvert kundebehov er unikt, og derfor tilbyder vi en bred palette af administrative muligheder – herunder digital platform, selvbetjeningsløsninger, vejledninger, nyhedsbreve, 

Vi mener, at vores lange historie og ekspertise inden for vores fag gør os til et godt valg for enhver, der søger en pålidelig og erfaren samarbejdspartner til at administrere deres ejendom.