Bestyrelsens beretning

Selvbetjening

Vores selvbetjening

Her på siden finder du links til vores selvbetjeningsydelser, som er en nem og bekvem måde for vores kunder at håndtere behov på egen hånd.

Selvbetjeningsydelserne kan benyttes af såvel den frivillige bestyrelse som den enkelte beboer.

Med vores selvbetjening får I adgang til at håndtere jeres behov når som helst og hvor som helst, så længe I har en internetforbindelse.

Ovenfor finder du blandt links til blandt andet at anmelde forsikringsskader, bestille et administrationstilbud samt indlede salg af din lejlighed på en enkel, overskuelig og effektiv måde.

Hvis du klikker på det enkelte element ovenfor, kommer du direkte ind på den specifikke selvbetjeningsydelse. 

Når du har benyttet dig af én af vores selvbetjeningsydelser, sendes de direkte til vores ekspedition og behandling. På den måde sikrer vi hurtig, effektiv og korrekt sagsbehandling af den pågældende sag. 

Er du endnu ikke kunde hos os?

Vores vejledninger

Foruden vores selvbetjening kan du på vores hjemmeside finde vejledninger, der kan tage dig igennem en række processer trin-for-trin.

Vores vejledninger er med til at skabe overblik over komplicerede processer, og de tager dig på en rejse gennem forskellige forhold vedrørende administrationen af en ejendom.

Vejledningerne kan benyttes af alle, hvad end du er kunde eller ej, men de tager alle afsæt i vores workflow og interne processer. 

Hvis du mangler en vejledning i forbindelse med et specifikt emne, er du meget velkommen til at kontakte os herom, så vi kan optimere siden yderligere. 

Se vores vejledninger

Nyheder

Du kan også besøge vores nyhedssektion, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder inden for ejendomsbranchen.

Som specialister indenfor ejendomsadministration sigter vi efter at give dig de bedste og mest interessante og vigtige nyheder, så du kan holde dig informeret om, hvad der sker på området.

Vi opdaterer løbende vores nyhedsartikler, så du altid kan være sikker på at få de seneste nyheder.

Du kan se vores seneste nyheder nederst på denne side.