Investeringsejendomme

Investeringsejendomme

For den professionelle udlejer tilbyder vi en individuelt tilpasset administrationsløsning.

 

Administration af udlejning

Som investeringskunde med udlejningsejendomme får du ikke kun en fast kontaktperson, men et helt administrativt team, der samarbejder om at opfylde dine behov. 

Vi er specialiseret i leje- og erhvervslejeret, og sammen har vi ansvaret for din ejendomsinvestering. Vores interne, tætte samarbejde øger vores interne kompetencer og vores tilgængelighed, som begge er afgørende parametre i vores gensidige samarbejde.

Se vores ydelseskatalog for investeringsejendomme nedenfor, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe netop dig i administrationen af din ejendom. 

Investeringsejendomme og administrator

Som professionel udlejer har du mange opgaver og et stort ansvar, der skal tages hensyn til i den daglige drift. Dette kan tælle alt fra vedligeholdelse af ejendommen og dens faciliteter til håndtering af lejere og deres behov, og vi ved, at det kan det være en både udfordrende og tidskrævende opgave.

Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med en ejendomsadministrator, som kan bistå dig i administrationen af din investeringsejendom. Som professionel ejendomsadministrator kan vi påtage os en lang række opgaver, der kan lette din daglige arbejdsbyrde og optimere din drift.

Vi kan hjælpe dig med alt fra håndtering af lejerkontakt og -henvendelser, til at sikre betaling af leje og inkassering af eventuelle restancer, planlægge og koordinere vedligeholdelse og reparationer, håndtere kontrakter og lejeaftaler, og meget, meget mere.

Vi er eksperter indenfor ejendomsadministration, og vi har nogle af branchens skarpeste profiler ansat indenfor det lejeretlige område. De kan sørge for, at du overholder alle relevante love og bestemmelser.

Gå på opdagelse i vores ydelseskatalog nedenfor, og kontakt os endelig, så vi kan sikre en tæt dialog om opfyldelse af netop dine behov!

Bliv nemt kunde i Qvortrup

Hvis du er på jagt efter ny administrator til din investeringsejendom, er det heldigvis forholdsvist nemt at skifte.

Da en ejendomsadministrator er din tætteste samarbejdspartner, bør det være et loyalt, frugtigt og (helst) langvarigt forhold, du indgår med denne. Derfor mener vi, at det er enormt vigtigt, at vi mødes og forventningsafstemmer det kommende samarbejde.

Vi tror på, at det kan betale sig at styrke og sikre vores samarbejde – helst inden det for alvor går i gang.

Hvis du vil være kunde i Qvortrup, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan planlægge (et telefonisk, digitalt eller fysisk) møde. Herefter kan vi drøfte det kommende samarbejde, og sammen lægge en plan for skiftet af administrator.